NYHED! neck fit contour serum

Uanset hvor sundt dit ansigt ser ud, kan din hals fortælle en anden historie. Det skyldes, at huden på din hals er tynd, delikat og mere sårbar over for solskader, lysfølsom pga. dufte og den rynkeforårsagende bevægelse ved at se ned på din mobil. Huden på din hals mister også styrke og fleksibilitet med alderen, mens halsmusklaturen under huden svækkes. Disse faktorer kan forværre udseendet af linjer og folder på halsen. 

Mød Neck Fit Contour Serum 
– den bedste personlige træner til din hals. Dette lette, roll-on serum strammer øjeblikkeligt huden op og toner den over tid, for et mere synligt løftet og ensartet udseende.

Neck Fit Contour Serum arbejder målrettet på rynker og folder med high-performance Flex Lift Contour Technology, der fungerer som et usynligt net for at give et mere synligt løftet og ensartet udseende. Det udglatter fine linjer og hjælper med at beskytte huden mod forurening, hvilket kan føre til for tidlige tegn på ældning.

Neck Fit Contour Serum 50 ml med rustfri stålrulle applikator 
Vejl. udsalgspris kr. 645,-

Husk at støtte lokalt ved at købe Neck Fit Contour Serum på vores shop og vælge Anni.K som tilknyttet klinik. Så støtter du os og du optjener bonuspoint.


Vigtige ingredienser:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *