Viser alle 4 resultater

Bæredygtighed, der er sjovt!

Bæredygtig og bevidst shopping – uden at skulle gå på kompromis med stil og funktionalitet. Denne påstand er blevet almindelig for mange, men nogle gange kan det være en udfordring, når man handler. Med parfume er jagten på specielle og samtidig bæredygtige produkter nu SLUT! Den nye duftserie hej:pure glæder sig over bæredygtighed, der er sjov! Friske, rene duftkreationer og et stilfuldt emballagedesign med en enestående genanvendelighed på 98 %. Fra duftolie til foldeæsker er emnet bæredygtighed blevet fuldstændig nytænket i dette duftkoncept.


Bæredygtig emballage:

Reducer – Genbrug – Genbrug Med et blik på affaldsforebyggelse og ressourcebevarelse er hej:pure karakteriseret ved tre kriterier: #REDUCER - flaconerne indeholder genbrugsglas og har bevidst ikke en plastikhætte. Derudover er der kun trykt vandbaseret, miljøvenlig blæk på foldeæskerne af FSC-certificeret pap bestående af 100 % genbrugsfibre; #GENBRUG - sprøjtehovederne på de smukke flacons kan nemt skrues af, og de tomme glasflasker kan genbruges til et andet formål (f.eks. som gør-det-selv-vaser). #RECYCLE - alle emballageelementer (sprayhoved, glasflaske og foldeboks) er genanvendelige og hele serien hej:pure er blevet certificeret med en meget god genanvendelighed på 98% af det eksterne "Institute Cyclos".

Rene dufte

Udtrykket "Clean Beauty" står for produkter fri for dyreforsøg og kontroversielle ingredienser. Det "rene" her betyder ikke "bedre end", men "frit for" visse kritisk diskuterede ingredienser. Mottoet "Less is more!" gælder også hej:pure dufte. Derfor er alle dufte 100% veganske og uden phthalater, mineral- og palmeolie, UV og farvestoffer. Duftserien implementerer sit økologisk-etiske ansvar på to måder.

#GODT FOR FÆLLESSKABER:

Hver af de tre dufte indeholder en speciel ingrediens, der er blevet bæredygtigt og socialt fremskaffet og fremmer fair arbejdsforhold i den respektive region.